dimarts, 28 de maig de 2019

ELS TRESORS DE LA CLAUDIA I L'AINA

Hola petits lectors!

Com esteu? Ja falta poc per acabar el curs, eh? Per aquest mes hem pensat en uns llibres que creiem que us agradaran moltíssim!

Per als més petitons de l'escola, tenim un llibre molt especial i que el podeu trobar a la biblioteca. De fet, nosaltres mateixes el vam llegir allà mateix ja fa uns quants anys. El llibre és "El monstre de colors" d'Anna Llenas. Tracta d'un monstre que es fa un embolic amb les seves emocions i ha d'aprendre a endreçar-les. 


Per als mitjans us recomanem un llibre anomenat "Que em sents, Aran?" de Jaume Cela. El protagonista d'aquest llibre és un nen que parla cada dia amb el seu germà i que encara no ha nascut, ja que és a dins de la panxa de la seva mare. Li explica com són les seves joguines, qui són els seus amics,... . 


Per als més grans de l'escola us recomanem un llibre que es diu "Duna" de Muriel Villanueva. La Duna és una noia que se'n va a passar l'estiu amb les seves dues germanes i el seu avi. Allà aprendrà moltes coses i viurà moltes aventures que l'ajudaran a créixer. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada